Friday, August 19, 2011

Mr. Elmo & Si baju raya.


yehh..ini budak sangat puas.
sbb hati berdebar-debar na beli baju raya dah tercapai.
termakbul da hajat.
x de PINK pon jadilah.
sebab tema family aku kali ni PINK.
macam x caye la aku pkai baju wane PINK.

yek tuihhh. x minat.
................................................................................

tadi kua bebuke nan adek saye.
kami makan makan dan makan dengan kenyang.
tengs adek, lanje kaka. huhu nomeh!! :)

adek saye bg saye Elmo.

waa sangat comel!
kalao tekan ade bunyi elmo gelak2. hehe.


timekaceh sayang :)

pas mam, adek na gerak balik jb.
kish hug sume. kitorg separate.
mmmuuuaahhhhxx! :)

(nan Mr.Elmo. muah!)

...............................................................................

patu.. jalan2 nan munyu saye.
jalan punye jalan.
teringat yg aku x beli lg jam yg anak buah aku request.

*haii macamni la hidup makcu. ape ank buah request kne beli :)

da beli jam yg budak tu nak.
wane oren aku kasik!
hamek kau.

patu jalan lagi, jalan jalan.
jalan ngan usung elmo.
adui, macam budak2 hisap susu botol bawak bear kehulu kehilir.
tp x pe, nasib kau comel, elmo. hehe


jalan lagi, jalan nan munyu.
tetibe tenampak akak jual baju ni.
banyaakk baju.
then, tertancap pandangan mata aku ni kt 1 baju.
ape lg, rembat. jgn x rembat.
munyu pon kate "ok, comel,lawa,cantik."
mcm² lg la munyu bebel.
so aku pon amik.
kain dia cotton. sejuk sgt kalau pkai.
sedap!
sebab mak aku kata "kalau da bkenan, amik. nanti balik jgn nak bising cakap yg rugi x beli td"

(baju raya tahun ini.)

so. dah beli baju raya itu!
tema kali ni = PINK.
aku? = tak suka PINK!
baju tu ade tompok PINK sikit je.
cehhhh!!
jadilah~

pfftt : maceh adek n munyu :P

No comments: