Saturday, November 19, 2011

ku mengalah.

Nasib badan la hai. takpelah. aku sebagai 'kakak' yang x seberape sgt kakak ni, mengalah jela yang mampu. nak tegur, kata marah, nak marah, x sampai hati. geng seniri. sabar jela.

Harini aku dah bahagia kembang² hidung sebab dpt naik pagi, kerja syif pagi. tup tup, esok, esok, esok aku kerja petang pulak. bukan nak mengadu tapi hanya ingin bercerita. bukan masalah sgt keje petang ni, tp........kalau nak diikutkan banyak hari dah aku keje petang ni. pada aku ok la, sbb aku mmg mls nak bangun pagi. so keja petang pun, petang lah. kalau x, syif petang 2 org je yg kerja. yg lain mmg nak naik pagi dah sbb persembahan. persembahan pun berlatih malam. apekeheinye kalo keje je ptg? esok leh bgun lambat, x la penat sgt. x fikir ke?

Dah tegur. tp kemain degilnye. takpela. aku kan kakak. beralah la untuk adik² yg manje ni.

Mungkin si empunya diri terbaca ke. tertahu ke dr mulut² yg x guna tu. sorilah. x puas hati, ketok la pintu bilik C030 ye. aku ada dalam bilik. =')


si luncai.

wei mangkuk.
memang suke stalk org ye?
hebat.
stalk la.
tp mulut mesti mau jaga.
yg p bawak cerita kat org rmai sana buat apa??
tak dpt 1 sen pon.
hak tuih!!

sial punya org.
apaa la.
busuk.
lu pegi mampus lagi bagus la.

ini wa punya cerita.
sukahati wa la.
wa punya idea.
wa punya otak.
wa punya tangan nak taip.
ada guna lu punya barang ka??

haiya. lu ni manyak bikin masalah sama wa la ini tahun.
wa sudah tadak tahan maa sama lu.
lu boley pigi mati.

sori la kalau lu baca lu terasa.
wa punya ayat memmang pedas ma.
lu siniri pon tahu ma...

lu piker la seniri.
assalamualaikum!!

Like.

Thursday, November 17, 2011

letih.


I'm too tired with all of this.

Don't be too dramatic man.
be STRONG!!


Kau.

Keep it or lose it.

RaWr!

1 4 3 ♥

The past.



haters made me FEMES!

so?
wanna argue?
go f**k urself bitch~

Monday, November 14, 2011

Cinta Elysa ♥



Ke'gian'an aku sekarang.
nak tau lebih p tengok seniri.
sampai adik bilik aku seniri pon da melayan cite ni.

ARIL memang hebat.
samseng, tapi bertanggungjawab.
semua ayat² dia memang terrbaek.

aku suke FASHA SANDA
dia lawa.
aku x kesah la ape org nak kutuk pasal dia.
nobody's perfect!!
dia blakon dpt duit, drpd orang² yg kutuk dia, xdpt pape.
dpt dosa lagi ade la.
buruk perangai dia pun, dia belakon sampai boleh buat aku meleleh air mata ni.
Thumbs up untuk fasha =')

tengok dulu drama ni.
baru boleh komen or kutuk plus² ye.
bole tengok kat tv3 selasa 9mlm.
kot² terlepas leh p usha kat utube.
bwekkk :P

Saturday, November 12, 2011

dust.



exam dah setel.
so nak bersihkan balik blog ni.
kesian kau kan blog.
lame aku tinggalkan kau.
tssk tssk~

selamat menjamu selera.
aha. :)

Friday, September 16, 2011

esshhkkkk..shuh shuh



blah dari hidup aku. blah blah.
tak saba aku nak hilangkan kau dalam hidup aku.
blah blah.
shuhh shuh.

kau selalu cakap benda lain kan?
penipu doh.

aku x suka penipu.menyemak dalam hidup aku.

memang kurang hajar. kalau aku dengan kau je......
aku memang kuat mencarut. so? ade masalah dengan kau?

takyah nak buat muka BAIK depan aku.
aku x suka muka BAIK kau tu.
menyampah.

p/s: mak aku pesan "tak baik menyampah kat orang, nanti orang menyampah kat kita balik."

tapi mak, dengan makhluk ni, noen memang takleh nak chare dah.

ayat² dalam blog aku memang kesemuanya tak sopan.
so? ada masalah?

Saturday, August 20, 2011

Geli perut!


td tgh google search cari gamba bola.
tiba-tiba kuar gamba lawak.
duh gila sengal.tkekeh-kekeh aku gelak.
tgk la sniri.
baru tau rasa apa :P









haha. lawak x? gila bodoh kan?

Friday, August 19, 2011

Mr. Elmo & Si baju raya.


yehh..ini budak sangat puas.
sbb hati berdebar-debar na beli baju raya dah tercapai.
termakbul da hajat.
x de PINK pon jadilah.
sebab tema family aku kali ni PINK.
macam x caye la aku pkai baju wane PINK.

yek tuihhh. x minat.
................................................................................

tadi kua bebuke nan adek saye.
kami makan makan dan makan dengan kenyang.
tengs adek, lanje kaka. huhu nomeh!! :)

adek saye bg saye Elmo.

waa sangat comel!
kalao tekan ade bunyi elmo gelak2. hehe.


timekaceh sayang :)

pas mam, adek na gerak balik jb.
kish hug sume. kitorg separate.
mmmuuuaahhhhxx! :)

(nan Mr.Elmo. muah!)

...............................................................................

patu.. jalan2 nan munyu saye.
jalan punye jalan.
teringat yg aku x beli lg jam yg anak buah aku request.

*haii macamni la hidup makcu. ape ank buah request kne beli :)

da beli jam yg budak tu nak.
wane oren aku kasik!
hamek kau.

patu jalan lagi, jalan jalan.
jalan ngan usung elmo.
adui, macam budak2 hisap susu botol bawak bear kehulu kehilir.
tp x pe, nasib kau comel, elmo. hehe


jalan lagi, jalan nan munyu.
tetibe tenampak akak jual baju ni.
banyaakk baju.
then, tertancap pandangan mata aku ni kt 1 baju.
ape lg, rembat. jgn x rembat.
munyu pon kate "ok, comel,lawa,cantik."
mcm² lg la munyu bebel.
so aku pon amik.
kain dia cotton. sejuk sgt kalau pkai.
sedap!
sebab mak aku kata "kalau da bkenan, amik. nanti balik jgn nak bising cakap yg rugi x beli td"

(baju raya tahun ini.)

so. dah beli baju raya itu!
tema kali ni = PINK.
aku? = tak suka PINK!
baju tu ade tompok PINK sikit je.
cehhhh!!
jadilah~

pfftt : maceh adek n munyu :P